Система за управление на отоплението в 3 зони

3-зоновото управление на отоплението е зонирана система с едно устройство, което осигурява управление на отоплението и охлаждането на различни зони във вашия дом. При 3-зонов контрол на отоплението имате 3 напълно разделени модула, всеки от които управлява една отделна зона с отделни, несвързани термостати.

Настройки на тризонов термостат

3-зоновото управление на отоплението е зонирана система с едно устройство, което осигурява управление на отоплението и охлаждането на различни зони във вашия дом. 3-зоновият програматор за централно отопление за 3-зоново управление на отоплението е контролен панел, който ви позволява да зададете времето, в което искате вашето отопление и топла вода да се включват и изключват. В зависимост от вида на програматора, може да можете да изберете дали искате да отоплявате само, само топла вода или едновременно отопление и топла вода.

Схема на 3-зонова отоплителна система

PTC10/PTR16/PTG10 Сцена за управление на електрическо подово отопление
Предлага се електрическо подово отопление за прилагане на комплект термостати POER PTC10/PTR16, задвижващият механизъм поддържа до 16A оборудване за електрическо подово отопление. Всяка стая може да се управлява индивидуално и шлюзът PTG10 се свързва с до 10 термостата.

PTG10+PTC10/PTR10-HW Сцена за управление на водното отопление
С функцията за управление на гореща вода, режимът на отопление на PTC10/PTR10-HW е същият като обикновено. Когато помещението трябва да се затопли, задвижващият механизъм PTR10-HW ще абсорбира стенния котел, за да започне отопление, а двата радиаторни термостатични вентила също ще се отворят, така че топлата вода да преминава през вентилите към нагревателя във всяка стая. Нашият софтуер има 3 периода за ръчно отваряне на превключвателя за отопление на топла вода, а когато има нужда от отопление, термостатичният вентил на радиатора ще бъде отворен. По това време горещата вода ще тече към тръбата за съхранение на гореща вода със система за контрол на температурата. След като температурата достигне зададената, тя ще прекъсне нагряването на горещата вода.

Водно отопление

Система за управление на подовото отопление