POER PTC10+PTR10+PTG10 Wifi безжичен термостат

 Надстройте системата за управление на отоплението на дома си и управлявайте вашия газов котел, подово отопление и радиатори

През POWER APP Smart Control  спестявате разходи от 20%-30%

Интелигентни и удобни PTC10+PTR10+PTG10 безжични програмируеми термостати

Интелигентния безжичен термостат POER, има голям информационен екран, удобни бутони,процесор с изключително ниска консумирана  мощност, захранван от батерии, възможност за монтаж на стена. Елегантният корпус на безжичния програмируем термостат е изработен от висококачествени материали. Захранван от 2*AA батерии ,които издържат 1-2 години в работен режим . Това е високо оценено от клиентите; Безжичният термостат PTC10/PTR10+PTG10 е добър помощник в дома ни за подобряване на качеството ни на живот, а също и добър помощник за контрол на температурата в дома ни.

Висока прецизност

Сензор за температура и влажност

Удобно управление PTC10 Програмируем безжичен стаен термостат

PTC10 има високо прецизен температурен сензор, а чувствителният сензор за влажност е по-загрижен за  комфорта в дома ни. И двата могат непрекъснато и стабилно да следят температурата и влажността в помещението. И рядкото нещо е, че POER специално предоставя опции за корекция на стойностите на температурата и влажността , за да отговори на различните изисквания на всеки клиент.

PID контролен режим по избор

 

По отношение на контрола на температурните процеси, PTC10 на POER има по-прецизна производителност, като можете да избирате между нормален режим на контрол на температурата и по-усъвършенстван удобен и стабилен режим на PID контрол.

В същото време и двата режима на управление могат да постигнат настройка за настройка на точност 0,1-1,0.

Създай своя умен дом сега

POER SMART APP

Свързване на сървъра с гейтуея

Можете да проверявате и контролирате отоплението на  дома си
по всяко време и навсякъде

Температурният контролер PTC10 може да бъде свързан към Интернет през шлюза. Можем да използваме приложението, за да преглеждаме и контролираме подово отопление или друго  отоплително оборудване, от всяко място и по всяко време там където има интернет. 

 

Пестене на енергия

Намаляване на разходите от 20-30%

 

PTC10 има функция за откриване на отворен прозорец като опция. Когато отваряте прозорец ,термостатът автоматично ще открие температурната разлика, и ще изключи временно котела или други източници на отопление за пестене на енергия. Времето , за което ще бъде изключен котелът може да се настройва.

Програмируем стаен термостат безжична връзка

PTC10 има два метода за инсталиране
Безжичният термостат  може да се постави на масата или да се монтира на стената чрез винтове.

PTR10 обикновено се монтира в близост до котела. Безжичният термостат може да бъде фиксиран чрез перфориране на стената или чрез прикрепеното 3M лепило

Aларма за изтощена батерия

 

При смяна на батерии информацията за програмата се запазва автоматично

 

Функция „Защита от замръзване“ и „Защита от деца“

 

Захранване на батерията Алармен дисплей за изтощена батерия

Информацията за програмиране не се губи след изключване

Защита от замръзване

 

Заключване за деца