Смарт безжичен термостат

Програмируемия комплект безжичен термостат  е подходящ за системи за водни и електрически отоплителни инсталации. Комплектът безжичен термостат се състои от две части, интелигентен безжичен термостат  и приемник. Двете устройства са свързани безжично. За да се осигури по добър сигнал за безжичната връзка, добавихме функция за тестване на сигнала. Безжичният термостат има няколко режима : автоматичен,  ръчен, ECO, защита от замръзване, почивка. Настройката на температурата е програмируема. Потребителските опции имат различни параметри, които могат да се регулират и задават от клиентите. След добавяне на интелигентния шлюз (Гейтуей) към програмируемия безжичен термостат, можете да го управлявате отдалечено през приложението ни Poer Smart . Ако няма шлюз (Гейтуей), можете да го използвате като обикновен безжичен програмируем термостат.

POER PTC10+PTR10+PTG10 Смарт Безжичен Термостат

PTC10/PTR10/PTG10 е интелигентен безжичен, програмируем комплект . Свързва се към Интернет чрез шлюз (Гейтуей) PTG10 и може да бъде свързан към всяка система за  отопление, включително газови котли, електрически котли, системи за централно отопление, системи за въздушно отопление. Термостатът има 2 безпотенциални релета, сензори за температура и влажност.

  • Подходящ за всички видове котли
  • Контрол през приложението Poer Smart
  • Съвместим с гласовите асистенти Amazon Alexa, Google Home

POER PTC10+PTR10  Wifi Безжичен Термостат

PTC10/PTR10 е комплект безжичен домашен термостат без шлюз (Гейтуей) PTG10. Безжичният цифров стаен термостат може да бъде програмиран и има контакти без напрежение, сензори за температура и влажност. Макс. ток 5А. Подходящ за всички отоплителни системи.

  • Подходящ за всички видове котли
  • LCD дисплей
  • Безжична връзка

Как се свързва безжичният термостат към котела?

Повечето термостати са съставени от три части: шлюз (Гейтуей), приемник и термостат. Шлюзът (Гейтуей)  се включва в широколентов рутер и след това приемникът се свързва към котела. Това свързва котела с интернет, за да може да се управлява дистанционно и да може да комуникира с вашия интелигентен термостат.

Спестяване от енергийна ефективност

С възможността за контролиране  на температурата, програмиране на дневни и седмични програми, функция за откриване на отворен  прозорец, възможност за управление през APP, термостатите POER , спестяват около 30% -40% разходи от вашата сметка за отопление. Ние помагаме да се намали времето за отопление и да поддържаме комфортно управление на отоплението и въздуха за вас едновременно.

Контролирайте отоплението си от телефона чрез приложението Poer Smart!